Je kunt iemand blokkeren vanuit het privégesprek. Een gedeelde Space maakt blokkeren niet ongedaan.
Goed om te weten
- Verbergen haalt het gesprek uit jouw lijst.
- Voor iedereen verwijderen wist ciphertext op de server. Een apparaat dat het bericht al had ontsleuteld, kan een lokale kopie houden.
- We beloven geen garantie dat een offline apparaat alles wist.