Kies Melden bij het bericht. Bevestig dat dit geselecteerde bericht of bestand met Kireli Trust & Safety wordt gedeeld voor onderzoek. Bij een foto of spraakbericht gaat dat bestand mee, niet alleen een toelichting. Kireli kan het gesprek verder niet lezen. Beheerders krijgen geen algemene toegang tot privégesprekken.
Goed om te weten
- Jouw naam als melder blijft beschermd zoals bij andere meldingen.
- Er gaat geen automatische dump van de hele geschiedenis mee.
- Gesprekssleutels en apparaatsleutels gaan niet naar Kireli.
- Alleen gemachtigde case-beoordelaars zien het meegestuurde bewijs.